Časopis Pod pokrievkou MPKS 2019

Kliknutím na obrázok sa časopis otvorí

Časopis Pod pokrievkou MPKS 2020

Kliknutím na obrázok sa časopis otvorí

AKTUALITY MPKS

campfest

CampFest oslávil dvadsať rokov. Jeho účastníci sa tentokrát modlili za premenu

Kráľova Lehota: Vyše šesť a pol tisíc mladých kresťanov z rôznych cirkví a denominácií sa na tri dni zišlo kvôli jedinému cieľu. Modliť sa za to, aby Pán Boh mohol „Premeniť:“ krajinu, mestá, politiku, rodiny i samotné srdcia. To bol highlight tohtoročného CampFestu, jedného z najväčších kresťanských festivalov v strednej Európe, ktorý oslávil dvadsať rokov od svojho vzniku.

Prečitať »

CampFest privíta opäť zaujímavú kombináciou hostí

Pred nami je posledný mesiac školských a intenzívnych pracovných povinností. Ak si už teraz zapĺňate kalendár akciami, určite neprehliadnite aj CampFest, ktorý v čase 4. – 7. augusta 2016 bude prebiehať už po osemnásty krát. Tešiť sa môžete na rozmanitú zbierku talentov, ktorá sa vám na Ranči Kráľova Lehota predstavia.

Prečitať »

SVEDECTVA

Plnosť v Ňom

Na tohtoročný, môj druhý Campfest som sa neskutočne tešila, pretože som vedela, že sa vraciam po roku DOMOV. Prišla som o deň skôr a moje srdce sa po prvých krokoch na ranči chvelo. Niesla som si so sebou dve veci, na ktoré som potrebovala odpoveď.

Prečitať »

Môjho srdca milenec…

„Ohlásim zo striech, že ľúbiš mňa a ja ľúbim Teba!“ Zamiloval si ma ako svoje dieťa. Kráľ si zamiloval svoju princeznú, dal jej slobodu a svoju večnú lásku. A ona sa zamilovala do Neho. A už nemám strach o svoje sny, lebo chcem snívať spolu s Ním.

Prečitať »

Večera s Bohom.

Boh je veľmi funny, vie neuveriteľne dobre variť. Učí to aj nás, ako sa varí láska a ako sa dochucuje priateľstvom. Boh mi na campfeste chystal tú najlepšiu večeru i keď sme ju jedli s priateľmi až potom, ale tri dni v kuse a s ním. Som vďačná, že nevzdáva žiaden boj o naše duše nikdy! Či prijmeme do neho čaj alebo večeru je na nás, On bude stále stáť na rohu ulice a ponúkať nám čaj a jeho lásku!

Prečitať »

Dotyk

Bol to asi Boh, že nas to napadlo a do svojho planu sme si dali campfest- sobota, On vedel prečo nás tam volá i keď my sme to ešte vtedy netušili.

Prečitať »

Spoznala som ťa.

Sedím v izbe a pijem čaj, ktorý ma dnes nečakané inú chuť. Chutí inak ako inokedy, chutí úžasne, možno ,že to bude preto, že si idem opäť zaspomínať na úžasné dní ktoré som strávila na Campfeste, na chvíle ktoré mi dodali nové sily, nové pohľady a nové zážitky.

Prečitať »

Ako ma On zmenil

Úprimne ani neviem ako začať. Niektoré veci sú prílíš osobné ale cítim že sa s nimi musím podeliť lebo toto možno bude čítať niekto podobný ako som bol ja a prinúti ho to k zmene.

Prečitať »