Časopis Pod pokrievkou MPKS 2019

Kliknutím na obrázok sa časopis otvorí

Časopis Pod pokrievkou MPKS 2020

Kliknutím na obrázok sa časopis otvorí

AKTUALITY MPKS

CampFest 2014: Búrka, nečakané zásnuby. A všetko s Ním

Keď som sa v poslednej chvíli rozhodovala, či si zbaliť nepohodlné gumáky, alebo ich nechať doma, zasiahla moja mama: „Len si ich pekne zober.“ Chvalabohu, že som neposlúchla svoj mladícky flegmatizmus a gumáky schmatla do ruky. Koniec-koncov, bola to vec, ktorú mi ľudia na CampFeste asi najviac závideli. Takmer.

Prečitať »

SVEDECTVA

Zjednoťte sa v Láske

Moja prvá návšteva Campfestu bola taká silná, že až teraz, po niekoľkých dňoch si začínam uvedomovať, čo všetko sa udialo. Chcela by som napísať svedectvo nielen o tom ako Boh krásne konal v mojom osobnom vzťahu s Ním, ale hlavne o posolstve, ktoré vo mne najviac rezonovalo počas celého Campfestu 2013.

Prečitať »
Moj Boh nie je hluchý k túžbam mojho srdca

Moj Boh nie je hluchý k túžbam mojho srdca

Zazila som HO vo chvilke, ked som prechadzala k stojanom s vodou popod reproduktory, kde sa cely den citalo z Pisma. Prave uryvok, ktory bol vtedy niekym citany, ma pohladil a ja som citila Ocinkove dlane i jeho Srdce, ktore bilo pre mna.

Prečitať »

Boh tróni na chvále svojho ľudu

CampFest. Slovo pod ktorým som si predstavovala niečo úžasné, mocné, veľké, proste niečo nadprirodzené. Nevedela som, čo od toho mám očakávať, ale mala som veľké očakávania, túžby a sny. Vedela som, že Boh bude mocne konať.

Prečitať »

On je prítomnosť, ktorá zmocňuje

Prišlo leto a s ním dlho očakávaný Campfest. Tí, ktorí prídete na Campfest ako na festival, budete určite nadšení. Vypočujete si zaujímavé kapely, pútavé prednášky speakrov, užijete si stanovanie, slnko…:) To všetko je super, avšak ten skutočný dôvod, pre ktorý sa oplatí ísť zas a znovu je On a Jeho prítomnosť. Chcem spomenúť pár nádherných momentov, ktoré som na Campfeste prežil.

Prečitať »

Slobodná, milovaná… zaľúbená

Napísala: Lucia Ištvánová Ilustračné foto             Rukami som si zakryla dve hlavné svetlá, čo osvetľovali areál.  Naokolo hrala hudba a vzduch niesol šepot modlitby. Pozrela som

Prečitať »

Nová svoboda v Něm

V tomto článku bych rád sdílel něco málo o tom, co jsem prožil na letošním CampFestu. Budou to dost osobní věci, ale věřím, že právě proto by to mohlo někoho povzbudit. Myslím, že moc lidí takové věci nesdílí.

Prečitať »

Nový život

Len tri slová vystihuje to čo sa dialo na ranči v Kráľovej Lehote : Silná Božia prítomnosť ! Prajem to všetkým ľudom , aby pocítili to čo my všetci na Campfeste 2013 🙂

Prečitať »