Plnosť v Ňom

Na tohtoročný, môj druhý Campfest som sa neskutočne tešila, pretože som vedela, že sa vraciam po roku DOMOV. Prišla som o deň skôr a moje srdce sa po prvých krokoch na ranči chvelo. Niesla som si so sebou dve veci, na ktoré som potrebovala odpoveď.
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Plnosť v ŇomNa tohtoročný, môj druhý Campfest som sa neskutočne tešila, pretože som vedela, že sa vraciam po roku DOMOV. Prišla som o deň skôr a moje srdce sa po prvých krokoch na ranči chvelo. Niesla som si so sebou dve veci, na ktoré som potrebovala odpoveď.

Vždy som mala problém zmieriť sa s tým, kto skutočne som. Nedôverovala som si, cítila som sa málo cenná. Celý rok som podvedome premýšľala, ako prijať to, že som Jeho dcéra, ktorú neskutočne ľúbi a že pre Neho som dosť dobrá, že On ma chce celú akou som.

V sobotu mi odpovedal. Po svedectve Denisa Blaha, som sa cítila ako nikdy. Boh ma naplnil jeho láskou a skrze tohto muža, mi dokázal, že je ešte väčší a že ma miluje dokonalou láskou. Chcela som utekať a tak som utekala a cítila som sa ako Jeho slobodné dieťa, akoby som sa vznášala. Prvý raz som naozaj cítila, čo znamená, že ma ľúbi. Ešte v ten večer, na záverečnom programe, som vedela, že stojím pred mojim Bohom. Iba ja a On.

Teraz viem, že už sa nikdy nechcem dať oklamať klamárom. A to chcem žehnať ostatným, aby sme sa so všetkým vedeli obracať k nášmu Bohu a nikdy sa nenechali oklamať tým, čo nie je pravda o nás.

Cítim sa úžasne, keď si predstavím ako sa nám podarilo spojiť v chvále. Verím, že to prinesie svetlo do každého kúta našej krajiny.

Modlím sa, aby nám Boh premieňal srdcia a vnášal svetlo do našich dní. Lebo v Ňom máme tú najväčšiu nádej. V Ňom máme všetko.

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.