Dotyk

Bol to asi Boh, že nas to napadlo a do svojho planu sme si dali campfest- sobota, On vedel prečo nás tam volá i keď my sme to ešte vtedy netušili.
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Keďže sme nemali peniaze na dovolenku, rozhodli sme sa, že budeme chodit na take malé vyletiky po Slovensku. Na campfeste sme nikdy neboli-keďže deti boli malé – ani sme ho nejak viac nepoznali poznali sme len timothy a to len tie staršie piesne z našej mladosti a staršie deti poznali espe z godzonu . Bol to asi Boh, že nas to napadlo a do svojho planu sme si dali campfest- sobota, On vedel prečo nás tam volá i keď my sme to ešte vtedy netušili.

Na campfeste sme prežili veľké požehnanie- celá rodina, Boh sa nás mocne dotýkal, ale budem písať za seba. Od 14 rokov chodím na stretká,  ako dospelí a rodičia chodíme na rozne prednášky ako sa modliť… kurzy Filip, biblia…,snažíme sa viesť deti k bohu, na akcie, kde by ho mohli spoznať …to je naše smerovanie ,prechádzali sme -ja to tak nazývam- od tradície, čo nás učili, cez poznanie a spoznávanie Boha a až teraz sme Ho zažili.

Na každej jednej akcii som plakala a Boh ma uzdravoval zo zranení a ťažkosti, trvalo to dlho,asi to bolo dlhe ,ale potrebne uzdravovanie a teraz prvýkrát na campfeste som neplakala jednoducho som stála a Jeho milosť sa vo mne rozlievala Boh ma potreboval uplne uzdravit aby som bola prázdna od tych všetkých zranení a aby ma mohol On plniť, naozaj neviem to opísať čo sa konkretne stalo jednoducho ma plnil a plnil až mam pocit že Jeho láska cezo mna preteká, som plná Jeho a ja to musím dávať ďalej, ináč sa to nedá nemožem si to nechať pre seba , dotkol sa ma dal sa mi zažiť, tak skutočne, mam pocit, že by som chcela byť celý deň v Jeho prítomnosti, už sa nebojím ani smrti, lebo viem ku komu pojdem , nielen to , že do neba… niekedy si myslím, že som blázon…ale pochopila som čo je to byť blázon pre Krista ….Boh je užasný,tak mocný…Vďaka, Pane za tvoj dotyk, za to že si mi dal možnosť pochopiť mnohe veci, dal si mi nové svetlo a poznanie,že mi dávaš tužbu po Tebe a Tvojich veciach, za to že si ma prežiaril , že ma plníš , že tvoja láska sa vo mne zozlieva, vďaka,Ocko..

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.