Na campfeste s novým menom

Včera slobodná, s neveriacim snúbencom, dnes vydatá za kresťana (toho istého muža) so živou vierou v srdci. To je pohľad späť i na tohtoročný campfest.
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
Na campfeste s novým menom

Včera slobodná, s neveriacim snúbencom, dnes vydatá za kresťana (toho istého muža) so živou vierou v srdci. To je pohľad späť i na tohtoročný campfest.

Moje svedectvo bude krátke no zachytáva podstatne viac. Minuloročný campfest som prežívala viac menej rozpačito. Môj snúbenec po 6 rokoch chodenia odmietal akúkoľvek myšlienku na Boha a vieru. A úprimne náš vzťah bol v troskách, vytratila sa láska i úcta, a ja som pochopila, že len s veriacim mužom budem šťastná.

Keď sa vo mne zlomila aj posledná časť nášho vzťahu začala som kričať na Boha, že TÚŽIM mať po svojom boku muža, s ktorým môžem zdielať lásku a chválu k Bohu. A čo mi odpovedal Boh? Nič….On začal konať! Môjho snúbenca premenil, teda neposlal mi do cesty iného muža, ale nechal mi toho jedného, ktorý na minuloročnom campfeste rozpačito a opatrne dvíhal ruky na chválach, spieval a chválil Ježiša. To bol pre mňa vrchol milostí, ktoré mi Boh daroval. Ale on nie je hociaký Boh, pretože dáva viac než si môžme priať a jeho milosti prúdili ďalej.

Za ten rok Boh konal v našich životoch, premieňal a menil veci nemožné. Snúbenec sa stal na Veľkú noc kresťanom, a my sme sa na tentoročný campfest vrátili už  ako manželia.  A dvaja sa stali jedným telom. 

Náš Boh je Bohom zázrakov, uzdravenia, obrátenia, premenenia, darovania, požehnania a milostí! Aký je Váš Boh ?!

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.