Ak je so mnou Boh, tak som super silná

Nechcela som nikomu na nos vešať moje trápenia. No ak to čo i len jednému dodá silu Ťa ľúbiť, tak Pane ďakujem.
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
Napísala: Alžbeta Kozáková
Ak je so mnou Boh, tak som super silná

Nechcela som nikomu na nos vešať moje trápenia. No ak to čo i len jednému dodá silu Ťa ľúbiť, tak Pane ďakujem.

Asi pred 2 rokmi som sa cítila veľmi opustená. V živote som videla len nenávisť, rutinu a z mojej strany i veľkú nechuť žiť..Plakala som lebo som sa bola veľmi sama a tak som už len zo zúfalstva poslala žiadosť tam hore: Bože ak naozaj si, tak rob niečo lebo ja už nevládzem!..

A ja som si ani veľmi neuvedomovala, že mi pomaličky podáva pomocnú ruku. Mala som kamarátku, ktorá bola s Bohom šťastná a ja zase šťastná s ňou. Často hovorila o Bohu a bola veľmi rada, že ho má a tak som to tiež chcela pocítiť. Išla som s ňou na moje prvé chvály, moje prvé krížové cesty a tam mi Pán dával naozaj cítiť jeho lásku. Začala som sa viac usmievať, teda teraz sa usmievam veľmi často a v prvom rade mám v srdiečku radosť.

Toto bol môj druhý Campfest na ktorý ma táto kamarátka vytiahla, začo jej veľmi pekne ďakujem. Tento rok sme odpočítavali až dni do Campfestu, tak sme sa tešili. Mám najlepšiu kamarátku a už sme kamošky dlho, no a v poslednom čase to i dosť škrípalo a hádka prišla i na festivale. Modlila som sa aby sme sa aj keď sa budeme hádať aby sme sa vedeli mať vždy rady, lebo ona je výborný človek. A ja cítim, že Náš Ocko nám upevňuje stále naše kamarátske puto pevnejšie a hlavne s láskou. Na Campfeste bola téma vo vzťahu a ja som si uvedomila, že s mojím ockom za ten čas čo sa len pozdravíme a spýtame ako sa máš už nie som vo vzťahu. On má ťažké povolanie a keď príde domov tak je unavený,  zapne telku a to je celý náš denný kontakt. Na Campfeste po vyzvaní som mu poslala smsku, že ho mám rada. Ale bála som sa, že tým náprava nášho vzťahu hasne. Teraz, doma, to skúšam tak, že si k nemu prisadnem a pozeráme telku, občas prehodíme nejakú vetu, zjeme nejaký keks. No to najkrajšie je že to robíme spolu. O mamke tu nepíšem, lebo vzťah s ňou Náš Pán priam bombasticky už zmenil.

No ani to neprišlo hneď, ale postupne.Tento rok som dostala na Campfeste novú silu cez krásne Božie objatie a nekonečné prejavy lásky.Preto vám chcem povedať, že sa nebojte toho, že to nemá riešenie, to sa nedá. Lebo Ocko nás tak ľúbi, že nám vždy pomôže.

Lebo si vzácny pre Nášho Ocka.. 🙂

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.