Nový život

Len tri slová vystihuje to čo sa dialo na ranči v Kráľovej Lehote : Silná Božia prítomnosť ! Prajem to všetkým ľudom , aby pocítili to čo my všetci na Campfeste 2013 :)
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
Napísala: Zuzana Malaková
(ilustračné foto)
Nový život

Len tri slová vystihuje to čo sa dialo na ranči v Kráľovej Lehote : Silná Božia prítomnosť ! Prajem to všetkým ľudom , aby pocítili to čo my všetci na Campfeste 2013 🙂

Už veľa krát som zažila Božiu prítomnosť , či už na stretkách birmovných alebo zo spoločenstva alebo na víkendovkách. Vždy ma to naplnilo. Naplnilo šťastím, radosťou a láskou a potom  to všetko padlo … Ale toto čo som zažila na Campfeste !?  Nádherné.  Dalo mi to silu , silu kráčať ďalej, ale nie ako doteraz. Prísť na omšu a odstáť si ju. Prísť niekde na miesta kde bol prítomny ON a  potom pokračovať v mojom klasickom živote .Dodáva mi to silu každé ráno pri raňajšej modlitbe : „Áno Pane , aj dnes ti odovzdávam všetko čo mám, moje trápenia ale aj moje radosti.“
Keď som bola v poradenskom stane , Pán mi priniesol do cesty dievča ktoré mi pomohlo vyriešiť tento môj problém : Chcem s Ním kráčať , ale vždy padnem ! …Dala mi radu, ktorú som vzala veľmi vážne. Poradila mi ,aby som čítavala Sväté písmo pravidelne . A ja viem ,že keď budem mať mapu a  budem mať horského vodcu, že  v živote nestratím moju vieru a novú nádej. A s Ockom pôjdem ďalej.
Náš Ocko mi  zmenil  život. A verím že nie len môj.
 A preto svedčím, aby ste aj vy poznali Jeho v každodennom živote a kráčali s Ním .  Pretože Jeho jarmo je príjemne a Jeho bremeno je ľahké . Verím že s Božou pomocou zvládnem prekážky  v mojom živote a situácie budem zvládať pokojne a riešiť ich rozumne. Verím , že nestratim mojho horského vodcu a ani mapu.Vďaka za celý Campfest !
Zuzka

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.