Zmena môjho srdca

Na Campfest 2016 som prišla vďaka mojim priateľkám zo ,,stretka“ a z chvál. Sama som o campfeste toho veľa nevedela, ale neskôr ako mi o ňom povedali viac, som neustále klikala na stránku campfestu a vždy ma nesmierne lákalo sa konečne prihlásiť, zbaliť sa a vyraziť vpred. Nakoniec to aj tak dopadlo. Týždeň pred odchodom som od radosti a od netrpezlivosti ani nedokázala spávať. Veľmi som sa tam tešila a cítila som, že sa tam budú diať veľké veci, pre mňa priam ZÁZRAKY. :) A práve o týchto zázrakoch vám chcem všetkým porozprávať.
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
Zmena môjho srdca

Na Campfest 2016 som prišla vďaka mojim priateľkám zo ,,stretka“ a z chvál. Sama som o campfeste toho veľa nevedela, ale neskôr ako mi o ňom povedali viac, som neustále klikala na stránku campfestu a vždy ma nesmierne lákalo sa konečne prihlásiť, zbaliť sa a vyraziť vpred. Nakoniec to aj tak dopadlo. Týždeň pred odchodom som od radosti a od netrpezlivosti ani nedokázala spávať. Veľmi som sa tam tešila a cítila som, že sa tam budú diať veľké veci, pre mňa priam ZÁZRAKY. 🙂 A práve o týchto zázrakoch vám chcem všetkým porozprávať.

     Na campfest som šla s mojou priateľkou – ,,mladšou sestrou“ Emou, a tesne pred odchodom som cítila, že tam nastane  zmena v mojom duchovnom živote. Vedela som, že potrebujem byť v neustálej blízkosti chvál, modlitieb, svedectiev, skvelých ľudí, priateľov. Cítila som, že potrebujem čas pre seba a pre nášho Boha. 

     Polroka pred campfestom som mala ťažkosti s Božou prítomnosťou. Nevedela som ju prijať a nevedela som ju nášmu Ockovi opätovať. Prestala som sa modliť, prestala som ho chváliť, prestala som ho prosiť o Jeho prítomnosť v mojom srdci. Inak povedané, žila som ako keby bez Boha. Nikdy som takto duchovne nepadla. Polroka bez Neho … Možno si niektorí z vás povedia, že čo je to polroka?! Veď Boh pri tebe stojí vždy … A poviem vám, že ešteže Boh je natoľko milosrdný a láskavý, že stojí aj pri našich pádoch. Pri našom opustení, žiali, radosti, starosti, v zdravý, v chorobe, pri plači od smiechu či od smútku. Je to obrovský dar šťastia a lásky, že náš Otec nás neopúšťa, že je vždy s nami, vždy pri nás … Že nás nekonečne miluje a je nám ochotný odpúšťať aj napriek tomu, že sme obyčajní hrešnici, ktorí mnohokrát klamú, sú sebeckí, bezohľadní voči druhým … A v mojom živote nastala veľmi veľká chyba. Chyba, keď som začala brať Božiu lásku a obetu ako samozrejmosť a prestala sa modliť za jeho prítomnosť a lásku v mojom srdci. No na campfeste nastala zmena. ZMNENA MôJHO SRDCA !

     Na úžasných chválach, po mnohých modlitbách a plaču som si uvedomila, že túžim po zmene, že túžim očistiť moje srdce. Preto som neustále hneď prvý večer na chválach plakala a moje slzy sa nezastavovali a a stále stekali po tvári. Po tvári, ktorá potrebovala oživenie. Ktorá potrebovala Boha ! A On ako náš milosrdný Otec preukázal svoju dobrotu a lásku, a odpustil. Bola som očistená. Moje srdce sa začalo meniť, začalo znova žiť s Bohom. Trvalo jeden večer. Jeden večer, aby som zistila, že takto to už nechcem, že Ho naozaj v mojom srdci potrebujem. Bez Neho sa žiť nedá. Tak veľa mi chýbalo ku skutočnému šťastiu. A Boh mi to všetko dal v jeden večer. Venoval mi všetku jeho pozornosť napriek tomu, že som ho opustila. Ja som si dovolila na Neho zabudnúť a On mi odpustil. Uvedomila som si, že nič nie je nemožné, keď žiješ s Ním, modlíš sa, myslíš na Neho. Náš Otec je taký veľký, láskavý, milosrdný, že každá chvíľa bez Neho nie je ani zďaleka taká krásna, ako chvíľa s Ním.

     Preto ma moje priateľky, vďaka Pánovi, zavolali na campfest. Preto mi rodičia tento úžasný campfest, na ktorý sa budem vracať rok čo rok pustili a ochotne mi to zaplatili. Preto som sa na campfest prihlásila. Túžila som po niečom novom. Novom a veľkom. A Pán mi to dal práve na tejto úžasnej akcii, za ktorú som všetkým dobrovoľníkom, účastníkom, kapelám nesmierne vďačná. Práve vám patrí veľké ĎAKUJEM ! Bez vás by som bola teraz len zrniečkom prachu. No ja vďaka vám a vďaka Bohu rozkvitám a som odhodlaná ísť vpred. Nebojím sa, lebo viem, že Ocko je so mnou.

    A aby som nezabudla, ďakujem všetkým modlitebníkom, ktorých Boh ku mne zavolal, aby sa za mňa pomodlili. Aj vy ste pre mňa veľkým vzorom. 🙂

    ĎAKUJEM ZA ZMENU MôJHO SRDCA 🙂

    A ak si nebol na campfeste, tak ani na sekundu neváhaj a choď !!! Zažiješ to, čo ešte nikdy pred tým. 🙂 

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.