Uzdravenie chrbtice

Espé hrali chvály keď sa začalo hovoriť o tom, že Boh chce uzdravovať pričom boli povedané aj konkrétne veci, ktoré majú odísť.
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Už druhý rok som sa zúčastnila Camfestu. Jedného dňa sme stáli na programe v Humne, kde bol program Godzone. Espé hrali chvály keď sa začalo hovoriť o tom, že Boh chce uzdravovať pričom boli povedané aj konkrétne veci, ktoré majú odísť. Ak sa nás jedna z týchto vecí týkala, mali sme poprosiť modlitebníkov o modlitbu. Ja som vedela, že mám problém s vyrovnávaním chrbtice ale hovorila som si že som nehodná zdvihnúť ruku a zavolať k sebe modlitebníka. Hovorila som si, že je tu kopec väčších problémov ktoré musia odísť v mene Ježiš. Iba počas chvál som v duchu požiadala Pána, že ak myslel mňa, tak nech som uzdravená. Boh naozaj vypočul toto krátke a jednoduché volanie..po programe som si niekoľkokrát sadla a znovu sa postavila a Boh naozaj zlomil tú bolesť a odvtedy som ju už nepocítila. Skúsila som a presvedčila sa, aký dobrý je Pán!

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.