Ako ma On zmenil

Úprimne ani neviem ako začať. Niektoré veci sú prílíš osobné ale cítim že sa s nimi musím podeliť lebo toto možno bude čítať niekto podobný ako som bol ja a prinúti ho to k zmene.
ZDIEĽAŤ
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Úprimne ani neviem ako začať. Niektoré veci sú prílíš osobné ale cítim že sa s nimi musím podeliť lebo toto možno bude čítať niekto podobný ako som bol ja a prinúti ho to k zmene. 

Môj minulý život bol jednoducho povedané čierny . Každý piatok som sa holdoval  alkoholua oddával som sa kapelám so satanistickým podtextom ako Led Zeppelin , Black Sabbath , Iron Maiden a the Beatles . Môj lúbostný život tiež za veľa nestál . Bozkával som na koncertoch a disktotékach s mnohými dievčatami , ale nikdy to nebolo z lásky.

Raz keď som v noci neštastný s rozliatou flašou pri sebe trucoval nad mojím úbohým životom som si všimol, že jedna moja kamarátka z fb zúčastní Campfestu . Rozklikol som si teda udalosť a ked som videl , že ide o kresťanský festival hneď som to zavrel. 

Pochvíli ma ale napadlo čo môžem stratiť . Tak som o pár dní nasadol do auta (kedže sa nehlásim k žiadne farnosti a úprimne so msa hanbil ísť autobusom) a vyrazil som . Samozrejme zbalil som si aj flašu alkohlu a do mp3 som si dal svoje oblúbené piesne. 

Po príchode som rozbalil stan a začal som sa obzerať po areáli. Všade som videl v pohode mladých ludí aj ked som očakával nejakú bandu šialených fanatikov . Ku večeru som pozbieral svoju odvahu a išiel som sa pozrieť na vystupujúce skupiny. Hudba bola na moje počudovanie celkom fajn a pochvíli som sa odvážil sa pridať k davu a dvíhať ruky. Vtedy sa to stalo . Pocítil som eufóriu akú som dovtedy cítil len pri skupinách ktoré som dovtedy počúval. Začal som skákať s davom a volať Jeho meno na slávu . Vtedy som cítil že sa vo mne niečo zlomilo. A zlomil som sa aj ja.. plakal som ked som si uvedomil aký bol môj doterajší život hriešny .

Zároveň som však bol aj šťastný že sa mi konečne dostalo Božej lásky a omilostenia. Ked skončil program vrátil som sa ku svojmu stanu a vylial flašu alkoholu a z prehrávača vymazal všetky doterajšie skupiny . 

Vrátil som sa domov iný . Vrátil som sa ako Jeho dieťa . Ked som to dokázal ja verím že môžu všetci .

Vime že toto možno budú čítať dvaja veriaci ludia ktorých pokorne prosím za odpustenie za veci čo som im v minulosti urobil a to jeden topoločiansky hokejista 

ĎALŠIE ČLÁNKY

Obsah článku

Napíš nám

Ak si bol nejakým spôsobom oslovený Pánom Bohom prostredníctvom CampFestu, napíš nám aj ostatným svedectvo na povzbudenie.